Ett gott och enkelt recept på kinesisk kycklingwok!
Tid: 30 min
Portioner: 2
Ingredienser
Kyckling & marinad 1 st kycklingfilé, skivad 0.5 tsk msg 1 msk japansk soja 1 msk rapsolja
Wok
2 portioner valfria nudlar 2 st selleristjälk, strimlad 3 cm stor ingefära, strimlad 1 dl strimlad vitkål och morot 2 st salladslökar 1/2 gullök, strimlad
1. Koka nudlarna enligt förpackning och skölj sedan genast ner dom med kallt vatten för att stoppa tillagningen. Ställ åt sidan.
2. Hacka alla grönsaker.
3. Fräs den marinerade kycklingen i en het stekpanna i 3-5 minuter. Ställ åt sidan och fräs sedan grönsakerna ca 3 min. Gå i med vitt vin och koka ner ca 30 sekunder. Ha sedan i nudlar och kyckling och smaksätt med salt eller msg, sesamolja, soja och ostronsås.
4. Toppa med chiliolja och hackad salladslök.
Lägg till i varukorgen
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att trycka OK och surfa vidare
på webbplatsen.